Snel en eenvoudig uw nieuwe auto vinden

OVER ONS

Welkom bij Garage Dave Et Fils!

Al vijftig jaar (drie generatie sinds 03/1968), stellen we alles in het werk om te voldoen aan onze klanten.

Op initiatief van deze hardnekkigheid, vinden we Raymond Dave die, in de jaren '60, opent zijn eigen garage en wordt in 1968 een van de eerste dealers voor de markering(merk) Fiat gevolgd in 1985 door Alfa Romeo. Deze passie, hij weet hoe te berekenen(verzenden) haar(er) aan ons om ons zijn zonen(schroefdraad) Pierre, Marc en Patrick en meer in het algemeen alle leden van het personeel.

Onze belangrijkste punten zijn een gelaste familie team, een aanwezige beheerder(directeur) in elke sector, omgeven met een gekwalificeerd personeel volgens de eisen van de bouwers (fabrikanten).

Wij geselecteerde leveranciers die voldoen aan de eisen van kwaliteitsnormen.

Onze wens(envy) om voortdurend verbeteringen onze service(afdeling), plaatsvinden door onze aanpak en ons luisteren naar de klantenkring evenals aan ons team.

Onze vooruitzichten in de toekomst een scherpere administratie en een moderne infrastructuur. Grote drie Showroom kunt u alle producten van onze merken (merken) op meer dan 1000 m2.

U kunt profiteren van onze studios (workshops) mechanica en lichaam merken(merken) (geen verzekeringen), modern en voorzien van de laatste standaarden, de volledig gekwalificeerde leraar van gerenommeerde kwaliteitsmerk (apparaten van diagnostische onderzoeken, LEXIA WYTECH III... Cabin verf(spuiten) laatste generatie, aquarellen, marmer van uitdeuken celette en voertuigen van vervangingen). In de ontvangen u en nodigen u uit om kennis te maken met een gezin en geen industriële 

Mopar Ontdek onze diensten

Bij Garage Dave Et Fils zorgen speciaal opgeleide technici voor uw wagen met oog voor hoog niveau van service, kwaliteit en veiligheid.

SELECTEER EEN MERK

ONZE VESTIGINGEN